ES GRUP I EL PI

ACORDEN UNA COALICIÓ ELECTORAL A CAPDEPERA PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS

Urbanisme, turisme i medi ambient seran els eixos principals de la coalició que es denominarà Es Grup – El Pi

 

12 de desembre de 2018

Es Grup de Capdepera i El Pi – Proposta per les Illes Balears han acordat establir una coalició preelectoral per concórrer a les pròximes eleccions municipals. Les dues formacions presentaran llista conjunta a l’ajuntament de Capdepera amb la denominació

Es Grup – El Pi

Els representants d’ambdós partits treballen ara en la redacció d’un programa electoral conjunt que doni resposta als problemes reals i específics dels gabellins. En aquest sentit, l’objectiu principal de la coalició és defensar els interessos dels ciutadans de Capdepera amb propostes polítiques realistes i possibles que aportin solucions als molts de problemes que pateix el municipi des de fa massa temps.

Es Grup – El Pi tindrà com a eixos principals d’actuació: propostes per apropar l’administració als ciutadans, protegir el medi ambient i agilitzar els permisos d’obres. També iniciatives per millorar la seguretat ciutadana, les infraestructures públiques i els incentius per als petits empresaris.

Es Grup està representat ara a l’ajuntament de Capdepera per la regidora Margarita Rico Sans. L’objectiu és incrementar aquesta presència al consistori després de les eleccions municipals i traslladar els problemes dels gabellins al Consell Insular de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears mitjançant els representants d’El Pi a ambdues institucions.